telefon.png 7512 5000

Spar penge på varmeregningen og hold støjen ude

785.000 boliger er plaget af støj. Problemet er faktisk større end nogensinde før. Men det er muligt at holde støjen ude og samtidig spare penge på varmeregningen.En af din boligs største energislugere er nemlig vinduer og døre.

 

Du kan specielt spare rigtig mange penge, hvis dit hus har enkeltglasvinduer eller ældre termoruder. Hvis du monterer forsatsrammer med støjdæmpende energiruder på vinduer med 1 lag glas, kan du spare 6-12.000 kr. om året. Hvis du skifter dine termoruder ud med støjdæmpende energiruder, sparer du 2.200-4.000 kr. Energialtaner gør det muligt at kombinere en traditionel facaderenovering med moderne og bæredygtige elementer, der har fokus på både komfort og energieffektivitet. En energialtan er glaslukket, og derfor opsamler den varme på samme måde som i et drivhus. Samtidig forsyner den boligen med det samme lysindfald og samme friske luft som en almindelig altan.

 

Sov bedre med energirigtige døre og vinduer

Du vil fra første år ud fra dit varmregnskab kunne aflæse, hvor mange penge du har sparet. På den måde tjener investeringen sig hurtigt hjem ved besparelsen i varme. Og herefter er besparelsen ren fortjeneste. En varm og velisoleret bolig medfører, at der er mindre risiko for, at der opstår fugt i bygningen, hvilket nedsætter risikoen for råd og svamp i træværket. Samtidig medvirker du aktivt til at sænke udledningen af CO2, når du bruger mindre energi til opvarmning.

 

Foskellige typer af Døre, Vinduer & Altaner

Du kan nederst i artiklen få et overblik over de forskellige former for Døre, Vinduer & Altaner, der skælnes mellem. Fx Energimærkeordningen af vinduer, Lavenergivinduer, Lavenergiruder (energiglas), ForsatsvinduerDøre samt Energialtaner. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan få tilskud til energimærkeordningen af vinduer, døre samt energialtaner, som reglerne er nu, medmindre du anvender 2-lags energiglas.

 

 

Få op til 3 tilbud på din døre, vinduer og altaner - med tilskud

Energibolig.dk kan give dig tilskud til dine vinduer. Hvis du mangler tilbud på din energi- & indeklimarenovering kan vi også hjælpe dig. Du skal blot lægge din opgave i udbud ved at klikke på linket til højre eller nedenfor. Så får du op til 3 seriøse og uforpligtende tilbud fra vores landsdækkende netværk af kompetente og garantidækkede leverandører.

boks-pile

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf 7512 5000

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 2 timer i åbningstiden med henblik på at undersøge dine tilskudsmuligheder.

Det er helt uforpligtende og gratis at kontakte os.


 • isolering-referenceVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Folk er glade ved muligheden for at modtage belønningen fra jer oveni håndværkerfradraget. Vi er tilfredse og kunderne er glade.

  Merete Jensen - Max Mathiesen & Søn a/s

 • jordvarme1Vores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi anser Energibolig.dk som en professionel samarbejdspartner, som forbedrer vores forretning ved at hjælpe os til at give slutkunden den bedste pris.

  Jens Hovgaard - Dam & Hovgaard a/s

 • iStock 000004796836SmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi oplever altid god og venlig service. I er altid lette at få fat på både pr. telefon og mail. Vi er meget glad for samarbejdet og ser frem til den samme service i fremtiden.  

  Jette Stavensø Hansen - Dansk Totalisolering

 • iStock 000006806572XSmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Det er en sand fornøjelse og sende energitilskud til jer. Pigerne er søde og venlige til at hjælpe, hvis der er problemer. Så stor ros fra Nordjylland. 

  Heine Christensen - Brønderslev Rørteknik 

 • mordreng indeklimaVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi har i 2015 af flere omgange været i kontakt med Energibolig.dk. Først fik vi svar på hvad vi kunne få tilskud til og størrelse pr. m2. Efterfølgende valgte vi at køre sager om tilskud igennem Energibolig.dk i stedet for det lokale energiselskab.  

  Rudi Schropp Pedersen - DREAMFLOOR Aps.