telefon.png 7512 5000

Teknisk isolering – med tilskud

Giv dine varmerør en overfrakke på, så varmen ikke forsvinder. Teknisk isolering er en forholdsvis let og billig isoleringsmetode, hvor du hurtigt kan komme til at spare mange penge. Investeringen betaler sig derfor hjem inden for ganske kort tid.

 tech04

Hvad er gevinsten?

Er efterisolering af rør bare spild af tid og penge? Nej, tværtimod er der flere attraktive gevinster ved at få isoleret varmerørene.   

 • Varmetabet reduceres betragteligt fordi der holdes bedre på varmen.
 • Der opnås økonomiske besparelser eftersom energien udnyttes bedre.
 • Komforten forøges og der skabes et bedre indeklima.
 • Boligens værdi forøges fordi boligens energistandard forbedres.

 

Kan jeg få tilskud til opgaven?

Ja. Eftersom teknisk isolering er en effektiv energiforbedring af boligen, kan du få et attraktivt økonomisk tilskud til opgaven. 

Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores tilskudsformular til højre. Så kontakter vi dig inden for 2 timer med henblik på at undersøge dine tilskudsmuligheder. 

Når arbejdet er udført, får du dit tilskud sat direkte ind på din bankkonto.

 

Hvor meget kan jeg spare?

Præcis hvor meget du kan reducere din varmeregning med, afhænger af forskellige omstændigheder. F.eks. hvor mange meter rør, der skal isoleres og hvilken isoleringstykkelse, der er plads til.

Derfor er det vanskeligt svare på, hvor meget du præcis kan spare. Men typisk skal du regne med at investeringen er tjent hjem indenfor 1-2 år.

Er der nogen ting, jeg skal være opmærksom på?

Varmetabet er størst fra de uisolerede rør, der er varme hele året og som er placeret i uopvarmede rum f.eks. i kælder eller skunkrum. Her kan det i særlig grad betale sig at rørisolere for at reducere varmetabet.

Men det kan naturligvis også betale sig at isolere de rør, som kun er varme i fyringssæsonen. Besparelsen vil dog her være mindre, og derfor kan tilbagebetalingstiden være lidt længere.

Kan jeg selv gøre arbejdet?

Som udgangspunkt ja. Det er forholdsvis let arbejde at udføre selv. Dog er det ikke behageligt arbejde at udføre, hvis arbejdet foregår i små skunkrum eller krybekældre, hvor der ikke er meget plads. 

Når du vælger isoleringstykkelse, så bør du vælge den største tykkelse, som er mulig efter forholdene. Hvis der er plads til det omkring rørene anbefales det typisk at der vælges 60 mm isolering.

Inden da skal du dog måle op hvor mange meter rør, der skal isoleres, samt måle rørenes diameter. Når du køber den isolering og tape, der skal bruges, kan det være en god idé at købe lidt ekstra, eftersom der typisk skal påregnes lidt spild undervejs. 

Til isoleringen anvendes rørskåle, som er en slags kappe, der sættes rundt om rørene. Disse kan købes i fleste byggemarkeder. Typisk er de opslidsede og lige til at presse rundt om rørene.

Rørskålene fås i to forskellige typer hhv. rørskåle af PE-skum og rørskåle af mineraluld. Vær i den forbindelse opmærksom på at rørskåle af mineraluld isolere bedre, men at de til gengæld også er lidt vanskeligere at arbejde med.

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 2 timer i åbningstiden med henblik på at undersøge dine tilskudsmuligheder.

Det er helt uforpligtende og gratis at kontakte os.


 • isolering-referenceVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Folk er glade ved muligheden for at modtage belønningen fra jer oveni håndværkerfradraget. Vi er tilfredse og kunderne er glade.

  Merete Jensen - Max Mathiesen & Søn a/s

 • jordvarme1Vores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi anser Energibolig.dk som en professionel samarbejdspartner, som forbedrer vores forretning ved at hjælpe os til at give slutkunden den bedste pris.

  Jens Hovgaard - Dam & Hovgaard a/s

 • iStock 000004796836SmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi oplever altid god og venlig service. I er altid lette at få fat på både pr. telefon og mail. Vi er meget glad for samarbejdet og ser frem til den samme service i fremtiden.  

  Jette Stavensø Hansen - Dansk Totalisolering

 • iStock 000006806572XSmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Det er en sand fornøjelse og sende energitilskud til jer. Pigerne er søde og venlige til at hjælpe, hvis der er problemer. Så stor ros fra Nordjylland. 

  Heine Christensen - Brønderslev Rørteknik 

 • mordreng indeklimaVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi har i 2015 af flere omgange været i kontakt med Energibolig.dk. Først fik vi svar på hvad vi kunne få tilskud til og størrelse pr. m2. Efterfølgende valgte vi at køre sager om tilskud igennem Energibolig.dk i stedet for det lokale energiselskab.  

  Rudi Schropp Pedersen - DREAMFLOOR Aps.